ACES Academy

În perioada 9-12 aprilie Liceul Teoretic „Ovidius” Constanța a participat la evenimentul organizat de Academia Școlilor din Europa Centrala, numit „ACES Academy”, în cadrul căruia s-au prezentat proiectele și produsele finale ale acestora, relizate în domeniul mass-media, a peste 240 de școli implicate în program.

Liceul Teoretic „Ovidius” Constanța împreună cu Private Trade School Varna au împărtășit experiențele și activitățile derulate în cadrul proiectului „Capturing Reality: youth using digital media proactively” care a avut ca scop asigurarea informațiilor și formarea elevilor pentru a putea realiza propriile lor materiale prin care să evidențieze problemele ecologice ale Mării Negre și a zonelor ce o înconjoară.

La ACES Academy au participat Loredana Barbu, cls a XI a B si prof. Lavinia Gheorghiu, membru in echipa de proiect. Impreuna cu reprezentantii scolii partener, au realizat o prezentare a impactului proiectului si a activitatilor care au fost derulate intre octombrie 2012 si martie 2013.

  • 2020 STEM Discovery campaign