Concurs Regional de Public Speaking


Concurs Regional de Public Speaking „THINK FAST, TALK SMART PUBLIC SPEAKING IS AN ART!” – Ediția a II-a, s-a desfășurat sâmbătă 5 mai 2023, la Școala Gimnazială Nr. 11 din Buzău, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Buzău și EUROPE DIRECT Buzău.
Elevii participanți și-au susținut discursul în fața unui juriu format din cadre didactice. Acesta a acordat punctaj mai multor elemente: postura, cursivitatea discursului, cuvinte cheie folosite, începutul și sfârșitul discursului, corectitudinea gramaticală.
La concurs au participat elevi din clasele V-VIII din Școlile Gimnaziale din Municipiul și Județul Buzău, precum și din alte școli gimnaziale din Constanta, București și Focșani. Evenimentul a fost organizat în contextul priorității anului 2023 – Anul european al competențelor.
Liceul Teoretic „Ovidius” a fost reprezentat de TĂNASĂ DAVID CRISTIAN, STROE VLAD, JINGA ANIA, HOLBAN MATEI, MILITARU TEODORA AMALIA, care au primit Premiul I și de MENEVELI ADEN, care a primit Trofeul Competitiei, toti elevii participanti fiind coordonati de prof. Valentina Jinga.