Concursuri județene – Geografie

În cursul acestor luni s-au desfășurat mai multe concursuri județene, în cadrul cărora au participat elevi de la Liceul Teoretic ,,Ovidius,, Constanța, obținând premii remarcabile.

Etapa județeană din cadrul Olimpiadei de Geografie (desfășurată la data de 4.03.2023 la Colegiul Național ,,Mircea cel Bătrân,, Constanța), a venit ca o provocare pentru elevii de liceu, obținând astfel următoarele premii: Suliman Emre Serkan, clasa a XI a , premiul I, profesor coordonator Busuioc Loredana; Petcu Sebastian- Florin, clasa a X a G, MENȚIUNE, profesor coordonator Nica Mădălina. Aparu Vlad, cls a X-a premiul II, Abdurafi Atila, cls a XII-a, premiul II și Țopai Raisa, cls a VIII-a B, Mențiune , profesor coordonator Paula Nicoară

Etapa județeană a Concursului Școlar Național de Geografie pentru clasele V-VII “MICA OLIMPIADĂ DE GEOGRAFIE – TERRA” s-a desfășurat în data de 25.03.2023 la Școala Gimnazială Nr.18  „Jean Bart” Constanța. Rezultatele obținute de elevi sunt: Omer Khan Resit, clasa a VII a , premiul III, profesor coordonator Busuioc Loredana; Stroe Vlad Gabriel, clasa a V a C, premiul III, profesor coordonator Nica Mădălina; Duagi Adem, clasa a VII a, MENȚIUNE, profesor coordonator Busuioc Loredana.

Concursul Județean de Geografie „Constantin Brătescu”, dedicat elevilor de gimnaziu și de liceu, s-a desfășurat în data de 29 aprilie 2023 la Colegiul Național de Artă „Regina Maria” Constanța. Rezultatele obținute de elevi sunt: Suliman Emre Serkan, clasa a XI a C, premiul I, profesor coordonator Busuioc Loredana. Elevii sub coordonarea doamnei profesor Nica Mădălina au obținut următoarele rezultate: Stoica Dragos-Mihai, clasa a V a  B, premiul II; Voicu Rareș, clasa a V a A, premiul  III; Șerban Christian, clasa a VIII a C, premiul III; iar elevii Banaga Darius (clasa a V a A), Cuturicu Iustin (clasa a V a  C), Istrate Cucuianu Mihai Razvan (clasa a V a B) și  Ciurariu Rafael (clasa a V a B) au obținut MENȚIUNE.

Ultimul concurs de geografie din acest an s-a încheiat cu Concursul Județean „Geo+” care s-a desfășurat în data de  13 mai 2023, la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanța. Elevul Istrate Cucuianu Mihai Răzvan de la clasa a V a B, sub coordonarea doamnei profesor Nica Mădălina, a obținut 93 de puncte, fiind pe locul patru.

Felcitări tuturor și mult succes în continuare!