Concursuri regionale de economie și planuri de afaceri pentru elevi

Joi,10 mai 2018,începând cu ora 10:00 se vor desfășura la Liceul Teoretic ,,Ovidius” Constanța, fazele finale ale concursurilor ,,Gândesc economic, deci câștig!” și cel de planuri de afaceri ,,Și eu voi fi întreprinzător!” aflate la ediția a XIII –a.

Concursurile fac parte din două proiecte educative înscrise în ,,Calendarul Activităților Extrașcolare Regionale” al Ministerului Educației Naționale.

Vor participa, direct sau online, elevi de la licee și colegii economice din județele Constanța, Bacău, Iași, Brăila și Galați.

Proiectele educative sunt organizate de către Liceul Teoretic ,,Ovidius” Constanța în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Educație Economică, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și BRD –Groupe Société Générale, Regiunea Constanța. Sponsor principal: SC Kineterra Concept SRL.

Sunt invitați reprezentanți ai autorităților locale, ai instituțiilor de învățământ și cultură, absolvenți ai cursurilor de educație economică și antreprenorială organizate de CREE Constanța în colaborare cu CCD Constanța.