”Îmi caut un mentor”

Sâmbătă 7 mai 2022 ovidiștii claselor a XI-a și a XI- a s-au întâlnit în prima ediție a proiectului ”Îmi caut un mentor” inițiat de către Asociația Părinții Noștri a Liceului Teoretic „Ovidius”, cu foști absolvenți actuali studenți din diverse centre universitare.

         Proiectul inițiat de părinți s-a desfășurat sub coordonarea dnei prof. dr.  Mariana Bahrim și a dnei prof. Chirilă Alina cu sprijinul diriginților claselor a XI-a și a XII-a.

           La această ediție au participat 110 elevi din clasele a XI-a și a XII-a și 35 de studenți din următoarele domenii: Universitatea Politehnică București (facultatea de Automatică și Calculatoare facultatea de  Electronica și Telecomunicații și facultatea de Inginerie Aerospațială), Universitatea de Medicina și Farmacie ”Carol Davila ” București, Universitatea „Ovidius” (facultatea de Matematica și Informatică, facultatea de Medicină), Universitatea Națională de arte București, Universitatea Lausanne Elveția, Universitatea Birmingham Marea Britanie,  Universitatea Warwich Marea Britanie, Universitatea București (facultatea de Drept), facultatea de Medicină Veterinară București.

     Evenimentul a fost marcat de emoția revederii studenților cu domnii profesori , studenți care acum au devenit mentori pentru elevii claselor a XI-a și a XII-a. Discuțiile dintre mentori și elevi au fost foarte bine primite și au fost stabilite relații de prietenie și colaborare viitoare pentru ambele părți.

      Așteptăm a doua ediție anul viitor!