Lansare de carte

A apărut lucrarea interdisciplinară “Antreprenoriatul – o soluție pentru criza economică”, autori Victor Mihalașcu, profesor la Liceul Teoretic “Ovidius” Constanța, Bogdan Mihalașcu, analist financiar senior la Centrala Alpha Bank București și Doina Mihalașcu, doctor psihologie, Universitatea Constanța.

Autorii au o bogată experiența publicistică, concretizată în mai multe lucrări precum “Economie politică și elemente de educație antreprenorială”, “Lecțiile crizei economice”, “Anticiparea operațională în învățare și stilul didactic eficient”, “Curriculum. Instruire. Evaluare” și altele.

Recenta lucrare se adresează elevilor care studiază disciplina “Educație antreprenorială”, celor care vor susține examenul de bacalaureat profesional precum și cadrelor didactice și tuturor celor interesați de inițiative private.

Cele aproape 400 de pagini, fundamentate pe o bogata bibliografie, conțin un ghid teoretic si metodic pentru elaborarea unui plan de afaceri, numeroase aplicații practice și proiecte de lecții.