Ovidiști premiați la NASA

Trei echipe de elevi ale Liceului Teoretic “OVIDIUS” Constanța, au obținut premii și mențiuni la concursul anual NASA Space Settlement Design Contest 2015, organizat de celebra agenție spatială americană.

 
UN NUMAR DE 12 DE ELEVI OVIDIȘTI AU FOST PREMIAȚI DE NASA PENTRU PROIECTELE DE MARE CALITATE PE CARE LE-AU ÎNSCRIS ÎN COMPETIȚIE.

PREMIUL I OBȚINUT DE ELEVII DE LA “OVIDIUS”.  La competiția organizată de NASA au participat in jur de 3000 de elevi din peste 20 de țări, cu aproximativ 1000 de proiecte. În această întrecere dură elevii noștri au caștigat trei premii importante: Premiul I  la categoria clasei a IX-a, premiul III (individual) la clasa a IX-a si o mențiune de onoare la clasa a XI-a.

Iată lista completă a câștigătorilor concursului NASA de la Liceul Teoretic”OVIDIUS” Constanta:

PREMIUL I cu proiectul „OPAL – A fragment of the Universe” : Adi Elif, Cosma Bianca-Maria, Enache Ana-Iulia, Matei Anastasia, Rofcea Ioana-Despina, Vrabie Diana-Teodora, prof. coordonator Maga Cristinel;

PREMIUL AL III-LEA cu proiectul „Engineering…In the space”, autor Stoica Alin-Ilie (proiect individual), prof. coord. Maga Cristinel;

MENȚIUNE cu proiectul „FAHRENHEIT 451” : Ionescu Ștefan Alexandru,Vaetis Robert, Amet Altay, Refigean Serhan, Nedelcu Albert, prof. coordonator Bahrim Mariana.

Elevii câștigători, pe baza premiilor obținute,  sunt invitați să participe la a 35-a Conferință anuală International Space Development Conference (ISDC) care se va desfășura in San Juan, Puerto Rico, SUA, între 18-22 Mai, 2016.

  • 2020 STEM Discovery campaign