Felicitări promoției 2017

Absolvenții Liceului Teoretic “Ovidius” au trecut examenul maturității cu rezultate excelente.
Elevele Iuliana Nastor si Andreea Pernici au obținut media 10, rezultat ce ne onorează pe toți elevi, profesori și parinți.
Iată ce ne-au declarat cele doua eleve:

Iuliana Nastor
Consider ca obținerea mediei 10 la examenul de bacalaureat reprezintă o satisfacție personala, in care se oglindesc eforturile depuse in cei patru ani de liceu. Am reușit, astfel, sa îmi demonstrez ca nimic nu e imposibil, atât timp cat exista ambiție si perseverență. Pot spune ca am reușit sa ating o adevărata performanță, in contextul in care pe tot parcursul clasei a XII-a am încercat sa mențin in permanență un echilibru intre pregătirea pentru olimpiada, care necesita destul de mult timp, si pregătirea pentru bacalaureat. Cred ca un rol important l-a avut si faptul  ca pe tot parcursul anilor de liceu am învățat in mod constant. Totodată, nu am avut nevoie de meditații, întrucât am considerat ca este suficient ceea ce mi-au predat profesorii la clasa, cărora le mulțumesc cu aceasta ocazie.

Andreea Pernici
Nota 10 la BAC a adus pentru mine multă fericire și încredere că dacă muncești și îți dorești cu adevărat ceva, poți îndeplini cu siguranță.

Este important să privești totul cu ambiție și să înveți cât de mult poți cu zâmbetul pe buze, chiar dacă uneori este greu. Rezultatele bune au fost consecința atitudinii mele și mă bucur nespus că mi-am demonstrat că obiectivele mele pot fi atinse. Sunt fericită că pornesc cu dreptul spre un drum ce sper să fie frumos, deși nu lipsit de obstacole și dificultăți. În final, nu este nimic ce nu putem obține dacă ne dorim și lucrăm pentru asta.

Succes următorilor elevi!

  • 2020 STEM Discovery campaign