Autori

Site-ul este realizat din proprie inițiativă de Iliev Sergiu, unul dintre elevii liceului nostru, în colaborare cu dl. prof. de infomatica Adrian Ivanciu.

Ei bine, ce parere aveti? (va incurajez sa va exprimati pe opinia pe Liceul Teoretic “Ovidus” – Pagina Oficială de Facebook sau prin commenturi in feedback)

Începând de astăzi site-ul Liceului Teoretic Ovidius va avea un nou design, care îi conferă performanțe specifice Web 2.0, ducând astfel experiența userilor la un nou nivel. Printre facilitățile noului site se numară compatibilitatea lui integrală cu: un mtoarele de cautare, toate browserele folosite uzual, toate platformele mobile. Inca de la inceput am avut ca prioritate folosirea unui sistem CMS (Content Managing Sistem) “under the hood” pentru a permite editarea ușoară a secțiunii content și media. Astfel orice persoana autorizata are abilitatea de a edita continutul acestui site de pe orice dispozitiv. Sper ca astfel vom putea oferi vizitatorilor informatii de actualitate. Integrarea cu modulul de știri RSS si reteaua de socializare Facebook (Liceul Teoretic “Ovidus” – Pagina Oficială) este asemenea unui avizier virtual astfel încât să vă aflați mereu la curent cu ultimele actualizări ale site-ului si sa  va spuneti parerea privind acestea.

In incheiere vrem sa va informam ca site-ul a fost conceput in urma unui an de “trial and testing”. Speram sa va placa si sa va fie cat mai folositor!