Activitati cu Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă “Delfinul”

Activitățile voluntare din cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară / SNAC, reprezintă o oportunitate de învățare valoroasă, care nu vine prin studiu, ci prin implicarea activă și personală în procesul de învățare.

Creșterea interacțiunii și a incluziunii sociale printr-un parteneriat menit să facă legătura între Liceul Teoretic “Ovidius” Constanța și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă “Delfinul”, a parcurs o primă etapă prin acțiunea intitulată “Dansăm împreună”. 

            Trupa de majorete a Liceului Teoretic “Ovidius” Constanța, coordonată de prof. Turchian Geafar și de prof. Dragoș Octavian Ciucan, împreună cu elevi ai Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă “Delfinul”, coordonați de prof. Pompilia Cosma și prof. Nicolae Carapcea  s-au reunit prin dansuri populare și dans sportiv. 

Acțiunea s-a bucurat de un real succes în rândul elevilor din cadrul celor două instituții de învățământ și reprezintă o primă etapă dintr-o varietate largă de activități propuse, menite să crească gradul de integrare socială.

 Felicitări participanților și organizatorilor !