Elevii “OVIDIȘTI” încă o dată premianți la competițiile organizate de NASA!

Trei echipe de elevi ale Liceului Teoretic “OVIDIUS” Constanța, au obținut premii și mențiuni la concursul anual NASA Space Settlement Design Contest 2017, organizat de agenția spațială americană.

8 ELEVI OVIDIȘTI AU FOST PREMIAȚI DE NASA PENTRU PROIECTELE FOARTE BUNE PE CARE LE-AU ÎNSCRIS ÎN COMPETIȚIE.
PREMIUL I OBȚINUT DE ELEVII DE LA “OVIDIUS”.
La competiția organizată de NASA au participat în jur de 3000 de elevi din peste 20 de țări, cu aproximativ 1000 de proiecte. În această competiție de înalt nivel elevii noștri au caștigat trei premii importante: Premiul I la categoria clasei a X-a, premiul III (individual) la clasa a X-a și o mențiune de onoare la clasa a X-a.
Iată lista completă a câștigătorilor concursului NASA de la Liceul Teoretic”OVIDIUS” Constanta:
PREMIUL I cu proiectul „Edelweiss”: Cosma Bianca-Maria și Vrabie Diana-Teodora, prof. coordonator Maga Cristinel;
PREMIUL AL III-LEA cu proiectul „The X Ideas”, autor Stoica Alin-Ilie (proiect individual), prof. coord. Maga Cristinel;
MENȚIUNE cu proiectul „SERAGLIO – an aspiration reborn”: Anton Maria, Constantinescu Mihaela, Menan Yasemin, Mihalea Tiberiu și Stănescu Raluca, prof. coordonator Maga Cristinel.
Elevii câștigători, pe baza premiilor obținute, sunt invitați să participe la a 36-a Conferință anuală International Space Development Conference (ISDC) care se va desfășura in St. Louis, Missouri, SUA, între 25-29 Mai, 2017.

  • 2020 STEM Discovery campaign