EU-CONEXUS, concurs organizat în Romania de Universitatea Tehnica de Construcții București

Universitatea Europeană pentru Dezvoltare Durabilă Inteligentă a zonelor urbane de coastă (EU-CONEXUS) face parte din primele 17 alianțe susținute de Comisia Europeană sub inițiativa Universităților Europene, membrii fondatori fiind Universitatea Tehnică de Construcții București (UTCB), Universitatea La Rochelle (LRUniv), Franța, Universitatea de Agricultură din Atena (AUA), Grecia, Universitatea din Klaipeda (KU), Lituania, Universitatea Catolică din Valencia (UCV), Spania și Universitatea din Zadar (UNIZD), Croația.

Concursul EU-CONEXUS a fost organizat în Romania de Universitatea Tehnica de Construcții București, având drept obiectiv conștientizarea elevilor cu privire la nevoia de dezvoltare durabilă a zonelor urbane. La faza naționala a acestui concurs a participat din partea Liceului Teoretic „Ovidius” o echipa formată din Robert Ali, Andrei Brătescu, Cristian Budeș și Rareș Hanu, coordonați de prof. Carmen Bucovală.

Comisia de evaluare a acordat punctaje după criterii care analizează calitatea lucrării, respectarea regulilor stabilite, creativitatea și originalitatea, felul în care dezvoltarea durabilă a mediului a fost abordată în proiect, capacitatea de a prezenta proiectul în limba engleză (cursivitate și claritate).  Felicitări tuturor!