Inaugurare Intelect Parc

Asociația Împreună pentru Viitor Constanța și Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța va inaugura pentru copiii din orașul Constanța INTELECT PARC, un concept inovativ de parc pentru România, care își propune să le ofere copiilor o alternativă utilă și plăcută de a-și petrece timpul liber, departe de calculator, în aer liber, socializând și dezvoltându-și intelectul prin jocuri ale minții.

Lansarea va avea loc pe data de 6 decembrie, la ora 12.00, în incinta Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, Microrezervație, zona Baby Zoo, unde a fost amenajat INTELECT PARC, pentru a beneficia de pază și protecție.

INTELECT PARC este un concept nou de parc pe care Asociația Împreună pentru Viitor Constanța îl propune copiilor și care reunește numai jocuri în mărime uriașă, de stimulare intelectuală, socializare și divertisment. Copiii vor putea să joace în INTELECT PARC șah cu piese gigantice, Turnul instabil, Scrabble – Jocul cuvintelor, X și 0, jocul Dame, joc de Cărți uriașe, dar și jocurile copilăriei care au fascinat generații întregi – Nu te supăra frate, Piticot și Roata Provocărilor.

Toate aceste jocuri au fost concepute în mărime uriașă, astfel încât să fie jucate în aer liber și să permită copiilor să facă mișcare în timp ce le joacă.

La realizarea parcului au contribuit, prin proiecte caritabile desfășurate în cursul anului școlar 2017-2018 și elevii Liceului Teoretic “Ovidius”, care participa azi la acest eveniment, însoțiți de prof. Carmen Bucovală, coordonatorul proiectului de susținere a acestei inițiative, în cadrul liceului.