La Liceul Teoretic “Ovidius”, Constanța A XI-a ediție a Școlii de Afaceri pentru elevi

                  În organizarea Centrului de Resurse pentru Educație Economică Constanța, în parteneriat cu DJST Constanța, s-a desfășurat pe data de 23.01.2020 o nouă fază a tradiționalei manifestări „Școala de Afaceri”. În prima parte au fost aplicate teste de identificare a personalității unui posibil întreprinzător, precum și teste privind evaluarea intereselor profesionale ale celor 40 de elevi participanți din clasele a X-a. În partea a doua, elevii selectați în funcție de rezultatele la disciplina Educație Antreprenorială pe semestrul I, au participat la un concurs axat pe tematica unei afaceri economice posibile, prezentată printr-un studiu de caz. Un alt criteriu al departajării a fost proba de arte plastice, pentru a transpune studiul de caz prin prisma creativității fiecărei echipe participante.

                Concursul a fost câștigat de echipa formată din: Caracudă Ana Maria, Ion Cosmina, Iatan Iulia Marieta, Liță Eliana și Ionescu Andreea.

                 Pe locul al II-lea s-au clasat: Sasu Sabrina, Nicolae Miruna Angela, Cosma Andreea, Brătianu Anca Alexandra și Ionescu Rareș Andrei.

                 Pe locul al III-lea s-au clasat 2 echipe, prima fiind formată din Baicu Maria, Ionescu Arriana, Ioniță Cristina, Cîinoiu Dana și Mircea Irina, iar a doua din Cupșan Vanessa, Grasu Cristina, Melenco Ionel, Reșit Iris și Scîrtocea Bianca.

      Mențiune a primit echipa formată din: Chiru Andrei, Antonică Alexandra, Popa Daria, Tătaru Alexandra, Aldea Robert.

                Tuturor participanților li s-au dat diplome, iar câștigătorilor premii în obiecte.

  • 2020 STEM Discovery campaign