Liceenii si voluntariatul

Deoarece recunoaștem contribuția pe care activitățile de voluntariat o pot avea în dezvoltarea tinerilor, considerăm importantă promovarea acestui concept, ca și prezentarea oportunităților de a face voluntariat în Constanța. De aceea, avem onoarea de a vă invita alături de noi în ziua de 14 Februarie 2019, între orele 11:00-14:00, la sediul Liceului Teoretic „Ovidius”, pentru a participa la evenimentul ”Liceenii și voluntariatul”, ediția a șasea, organizat împreuna cu  Consiliul Școlar al Elevilor din Liceul Teoretic „Ovidius”.

Evenimentul se va desfășura sub forma unui târg de voluntariat, fiecare instituție/  organizație prezentă fiind invitată să aducă materiale de prezentare și să asigure prezența unor reprezentanți care să poată oferi informații cu privire la activitățile de voluntariat propuse/ promovate în comunitate.

La acesta ediție a evenimentului nostru au răspuns invitației organizațiile: Împreună pentru viitor, Mare Nostrum, Dacia Casa Noastră, Interact Constanta si Interact Pontus Euxinus, Oceanic Club, Creativ Plus, Centru Român pentru resurse Economice, AIESEC, Centrul Antidrog, European Youth Parliament, Noua Acropola, Centrul pentru Resurse Civice, Asociația Studenților si Medicilor Voluntari,  Erasmus Students Network, Asociatia Grupurilor Locale de Tineret, Fundația Leaders, Consiliul Județean al Elevilor, Don Bosco, Fundația pentru SMURD.

Vă așteptăm alături de noi!

[ngg src=”galleries” ids=”15″ display=”basic_thumbnail” override_thumbnail_settings=”1″ images_per_page=”9″ number_of_columns=”3″]