Rezultate deosebite obținute de elevii ovidiști la Concursul interjudețean de economie și economie aplicată “Anghel Rugină” de la Buzău

În data de 21.02.2015 s-a desfășurat la Colegiul Economic Buzău, ediția a V-a a concursului interjudețean de economie și  economie aplicată “Anghel Rugină”  la care au participat, la cele 4 secțiuni, 48 de elevi de la Colegiul Economic gazdă, Colegiul Economic “Ion Ghica” Brăila, Liceul Internațional de Informatică Constanța și Liceul Teoretic “Ovidius” Constanța.

Îndrumați de către dl. prof. Victor Mihalașcu, directorul CREE Constanța, ovidiștii au obținut 3 premii I prin Bălașa Mara (cls. a XII-a B), Alexe Andreea Rebeca (cls. a XI-a B) și Dragomir Anca (cls. a XII-a E). Premiul  II a fost obținut de Culețu Marina (cls. a XI-a C) iar elevii Șuțeanu Ariadna (cls. a XI-a C) și Popescu Marian Alexandru (cls. a XI-a A) au obținut premiul III. Mențiuni au obținut Bistrae Maria (cls. a XI-a C), Bolan Laura Georgiana (cls. a XI-a C) și Pavalache Vlad (cls. a XII-a F).

Au mai participat Marcu Bogdan și Lascu Cristian (cls. a XI-a E), Leoveanu Irina (cls. a XI-a A), Slabu Illona (cls. a XI-a C), Dospinescu Valentin Mihai (cls. a XI-a G).

“Aceste rezultate ale elevilor nu sunt întâmplătoare. Ele sunt rodul muncii intense și pasionate a acestora, unii participanți chiar la ediții consecutive”, ne-a declarat dl. prof. Victor Mihalașcu .

  • 2020 STEM Discovery campaign