Întâlnirea finală a proiectului MANAGE.EDU

În zilele de 19 și 20 Noiembrie 2014 s-a desfășurat la Constanța întâlnirea finală a proiectului MANAGE.EDU – rețeaua managementului eficient al educației pe tot parcursul vieții în regiunea Mării Negre, organizată de Liceul Teoretic «Ovidius ». La întâlnire au participat reprezentanți ai instituțiilor partenere, Centrul pentru Inițiative Civice, Consultanță și Training din Bulgaria, Universitatea Namik Kemal din Turcia, Universitatea Caucaz din Georgia și Universitatea de Stat din Moldova.

Scopul proiectului a fost acela de a dezvolta planuri de acțiune regionale care să ducă la îmbunătățirea managementului instituțiilor cu atribuții în domeniul educației permanente. Experții celor cinci instituții partenere au realizat o cercetare prealabilă cu scopul diagnozei stării curente a educației permanente și a realizării unei baze de date care să conțină exemplele de buna practică. Proiectul a mai inclus și un curs adresat managerilor din educație, în Iulie 2014, o conferință regională și un forum al educației, organizate de Centrul pentru Inițiative Civice la Dobrich, Bulgaria, în Septembrie 2014.

Proiectul a fost finanțat prin Programul Operațional Regional Bazinul Mării Negre și s-a desfășurat în perioada Iunie 2013 – Noiembrie 2014.

  • 2020 STEM Discovery campaign