NOI SUCCESE ALE ELEVILOR OVIDIȘTI ÎN DOMENIUL EDUCAȚIEI ANTREPRENORIALE

În perioada 19-20 nov. 2013 un grup de 7 elevi de la Liceul Teoretic “Ovidius” Constanța, coordonați de către prof. Victor Mihalașcu, a participat la Dobrich, la manifestarea tradițională “Global week of entrepreneurship”.

În cadrul celei de a doua zi a manifestării elevii români și bulgari au participat la “Innovation Camp” unde, în echipe comune, au propus o posibilă idee de afaceri și au susținut cu argumente, în fața unui juriu comun, fezabilitatea acesteia din punct de vedere financiar, tehnic, uman, etc.

Premiul I a fost obținut de o echipă din care a făcut parte și eleva Trăncuță Raluca, clasa a XI-a, iar premiul a III-lea a revenit echipei din care au făcut parte elevii Pavalache Vlad, cls. a XI-a și Nedea Andrew, clasa a X-a.

Au mai participat elevii Țoțoiu Raluca, Țipă Flavinia, Stanciu Florin și Radu Bianca, cls. a XI-a.

În finalul manifestării, prof. Victor Mihalașcu, director CREE Constanța, a adresat în numele său și al conducerii Liceului “Ovidius” Constanța, invitația colegilor și elevilor din Liceul “Rayko Tsonchev” de a participa în luna mai 2014, la concursul tradițional interjudețean de planuri de afaceri “Și eu voi fi întreprinzător”. Invitața a fost acceptată cu plăcere.

  • 2020 STEM Discovery campaign