ELEVII DE LA „OVIDIUS” AU CASTIGAT PREMIUL II AL COMPETITIEI „NASA SPACE SETTLEMENT DESIGN CONTEST 2018”

Liceul Teoretic „Ovidius”, care anul trecut devenea singurul liceu din lume care câștiga Marele Premiu de doua ori în istoria competiției și premiul special „NSS Bruce M. Clark, Jr. Memorial Space Settlement Award”, câștigă și anul acesta un premiu de prestigiu:  premiul al II-lea la categoria de vârstă gimnaziu.

UN NUMAR DE 5 ELEVI OVIDIȘTI AU FOST PREMIAȚI DE NASA PENTRU PROIECTELE DE MARE CALITATE PE CARE LE-AU ÎNSCRIS ÎN COMPETIȚIE.

La competiția organizată de NASA au participat un numar de 12.899 de elevi din peste 20 de țări, cu 2.691 de proiecte! În această întrecere dură, elevii noștri au câștigat premiul II (small group) la clasa a VI-a, categoria gimnaziu.

Premiul este câștigat de echipa formată din elevii: Sânt-Ion Răzvan Nicolae, Puflene Ștefania Elena, Iancu Mara Alexia, Ciciu Alexandru și Curtseit Edin, coordonati de prof. Maga Cristinel.

Premierea câștigătorilor competiției  se va efectua în cadrul manifestării International Space Development Conference (ISDC) care va  avea loc între 6-9 Iunie, la Arlington, Virginia SUA.

  • 2020 STEM Discovery campaign