Olimpicii internationali – premiati la Palatul Victoria

Miercuri, 18 Decembrie 2013, la sediul Guvernului Romaniei a avut loc festivitatea de premiere a olimpicilor internationali. Au fost invitati elevii  Vlad Cosoreanu, medalie de bronz la olimpiada Internationala de Biologie (profesor indrumator Carmen Bucovala) si Cristian Teleanu (profesor indrumator Cristina Homentcovschi), insotiti de directorul liceului, prof. Cristina Anghel.

„Vreau să-i felicit pe toți profesorii în primul rând, pentru că nu există elevi buni decât dacă există și profesori foarte buni, să vă felicit pe toți cei ați muncit în acest an și să vă urez mult succes în anii care urmează“, a spus premierul Victor Ponta.
„Sunt mândru, mereu mi-am dorit să ajung la o olimpiadă internațională și anul acesta mi s-a împlinit visul. Am învățat destul de mult și într-un timp scurt“, a spus Vlad Coșoreanu, olimpic internațional la biologie.
„Am primit o diplomă pentru Excelență în matematică. Am muncit foarte mult pentru ea. Muncesc în jur de 3-4 ore pe zi însă îmi place foarte mult“, a afirmat Cristian Teleanu, olimpic internațional matematică.
„Constanța se află acum în continuarea unui lung șir de diplome de Excelență. Înseamnă împlinirea orelor de muncă, de studiu, de emoție“, a afirmat Cristina Anghel, directorul Liceului Teoretic „Ovidius“.
În cadrul festivității de la Palatul Victoria au fost premiați 165 de elevi, 187 de profesori pregătitori și cele 86 de unități școlare în care olimpici învață.
  • 2020 STEM Discovery campaign