Make Sense

Drumul către proiecte de antreprenoriatul social, definit într-un proiect Erasmus

“Make Sense”  este titlul proiectului Erasmus+ desfășurat de Liceul Teoretic “Ovidius” de mai bine de un an și jumătate. Întalnirea de proiect, la care au participat prof. Rodica Craciun, prof. Alina Chirila si prof. Carmen Bucovala, a fost găzduită de Gimnazija Celje, Slovenia și a marcat  începutul implementării în școlile partenere (din Italia, Irlanda de Nord, România și Slovenia) a cadrului de referință pentru realizarea de proiecte de antreprenoriat social.

Fiecare institutie parteneră urmează să deruleze un program de coaching pentru elevi, de-a lungul unui numar de 8 workshop-uri care îi vor ajuta să identifice problemele pe care vor să le rezolve, să găsească modalitățile cele mai bune pentru implementarea soluțiilor relevante și să construiască echipe care să colaboreze integrat și eficient în valorificarea rezultatelor.

Spre finalul acestui an școlar, cele mai bune idei de antreprenoriat social, deja implementate la nivelul școlilor partenere vor fi prezentate în cadrul ultimei întalniri “Make Sense” ce va fi organizată  de coordonatorul consorțiului, Eulab, Italia.